Veelgestelde vragen

/Veelgestelde vragen

Vragen en antwoorden

Op deze pagina staan de meest gestelde vragen over 3to1 en onze trainingen, workshops, presentaties en coachings. Als u vraag er niet bij staat, neem gerust contact met ons op.

Neem contact met ons op

Wij hanteren geen standaard tarieven voor onze trainingen, workshops, presentaties en coachings. Op basis van je vraagstelling en de mate van benodigd maatwerk,  maken wij voor ieder project een persoonlijk voorstel. Neem contact met ons op voor meer informatie.

3to1 heeft een breed netwerk van talentvolle en gespecialiseerde trainers, waarmee wij samenwerken. We zijn een sterk groeiende organisatie, dus we zijn altijd op zoek naar goede trainers en coaches die ons netwerk willen versterken. Kijk op de pagina Trainers gezocht voor meer informatie.

Hieronder staat onze belangrijkste bedrijfsgegevens:

Post:
Elisabeth Catsvliet 16
2992WV Barendrecht

Direct contact:
088-1651900
info@3to1.nl
Mobiel Arjo: 06-53228656
Mobiel Harro: 06-24818912

Juridisch / Financieel
KVK: 65026330
BTW: NL855951564B01
Bank: NL55ABNA0556239377

 

Hieronder staat onze belangrijkste bedrijfsgegevens:

Post:
Elisabeth Catsvliet 16
2992WV Barendrecht

Direct contact:
088-1651900
info@3to1.nl
Mobiel Arjo: 06-53228656
Mobiel Harro: 06-24818912

Juridisch / Financieel
KVK: 65026330
BTW: NL855951564B01
Bank: NL55ABNA0556239377

Alle onze trainers en coaches hebben een persoonlijke beroepsaansprakelijkheidsverzekering.

Wij hanteren geen standaard leveringsvoorwaarden. Per opdracht leggen we de belangrijkste zaken gezamenlijk vast met onze klanten.

Natuurlijk! Het is onze passie om mensen te helpen en hun talenten te helpen ontwikkelen. Bel of mail ons gerust voor extra informatie, feedback of hand-out materiaal.

Icon_telefoon_80Bel ons snel en wij zullen onze uiterste best doen om u te helpen. Als het ons niet lukt kennen wij voldoende collega’s die wij graag aanbevelen.

We bespreken tijdens de intake wie de beste trainer of coach is voor uw specifieke vraag, zodat u altijd weet met wie u te maken heeft. Uiteraard blijven wij de regisseur van het traject, zodat de kwaliteit altijd blijft gewaarborgd. Mocht er door onvoorziene omstandigheden een trainer of coach van 3to1 niet inzetbaar zijn, bespreken wij rechtstreeks met u welke alternatieven we  kunnen aanbieden.

 

 

In gezamenlijk overleggen bepalen we op welke wijze de resultaten van de training, workshop, presentatie of coaching inzichtelijk worden gemaakt. Om de resultaten vast te stellen, maken we gebruik van een viertal niveaus. Kort samengevat:

  • Deelnemersreactie. We evalueren schriftelijk om de mening van de deelnemers te leren kennen. We gebruiken hiervoor een evaluatieformulier met een beperkt aantal vragen.
  • Leren. We evalueren om te bepalen of de deelnemers de inhoud van de training hebben opgepikt, door middel van een aantal controlevragen en kwalitatieve vragen. Deze kunnen we samen met u opstellen.
  • Veranderd gedrag. Hebben de deelnemers de transfer gemaakt naar ander gedrag op de werkvloer? Passen ze de nieuwe vaardigheden ook toe? Deze effectmeting moet in nauw overleg met de leidinggevenden plaats vinden. Via observaties, 360 graden feedbackmeting en een vragenlijst die medewerker en leidinggevende gezamenlijk invullen. Deze effectmeting is arbeidsintensief en vraagt discipline van het team van leidinggevenden. Wij kunnen hierbij assisteren en hiervoor een plan opstellen, afhankelijk van de wensen en eisen van het gewenste inzicht.
  • Impact organisatie. Het evalueren van de organisatorische impact. Hierbij kunt u meten in kwantitatieve grootheden, zoals lager ziekteverzuim, hogere klanttevredenheid, minder klachten, enzovoorts. Deze evaluatie is in de praktijk niet gemakkelijk te realiseren omdat meer zaken hierop van invloed zijn dan enkel onze interventie. Als het management een goede nulmeting uitvoert, en kerngetallen helder inzichtelijk kan krijgen, is deze evaluatie uit te voeren. Wij kunnen als 3to1 hierbij assisteren en advies geven.

De ideale grootte van een groep deelnemers is erg afhankelijk van de groepssamenstelling en het onderwerp. Wij bepalen dit altijd in overleg met u als klant.

Je mag artikelen, blogpostings en andere publicaties van onze website of blog geheel of gedeeltelijk overnemen, onder de volgende drie voorwaarden:
1. Bronvermelding
Vermelding van de bron, te weten naam auteur, jaar van verschijnen en een werkende link naar het artikel, blogpost, publicatie of video. Voor meer informatie over bronvermelding is dit artikel op Wikipedia nuttig om te lezen.
2. Tekstvermelding
Je noteert de volgende tekst bij het artikel: “3to1 Sales Artist. Trainingen, Workshops, Presentaties, Coaching en Maatwerk”
3. E-mail bij plaatsing
Stuur een e-mail met daarin de gegevens hoe en waar een artikel, blogposting, publicatie of video is overgenomen.

Twijfel?
Stuur ons een e-mail als je twijfelt bij het overnemen. Voor al het overige materiaal op onze website verwijzen wij je naar onze disclaimer.

Bij de omschrijving van iedere training, presentatie en workshop staat onder het kopje “Voor wie?” welke doelgroep wij in gedachten hebben als ideale deelnemers. Onze specialisaties zijn medewerkers die werken in een commerciële, management- of vakinhoudelijke rol.  Bij twijfel, neem gerust contact met ons op.

 

 

Wij geven in principe alleen in-company onze trainingen of workshops, dus hebben wij geen open inschrijvingen voor individuele deelnemers. We geven wel intensieve een-op-een coaching, waarin we deelnemers in een kort tijdsbestek snel kunnen ontwikkelen. Je kunt ons ook regelmatig treffen op een netwerkbijeenkomst of seminar.  Neem bij twijfel altijd even contact met ons op.

 

In principe geven wij al onze trainingen in-company, dus verzorgen wij de trainingen, workshops, presentaties en coachings op locatie bij onze klanten of op een locatie door hen aangewezen. Wij kunnen natuurlijk wel meedenken wat de meest inspirerende en beste omgeving is en dit ook desgewenst voor u regelen.

Kijk bij Daarom 3to1 waarom u het beste voor 3to1 kunt kiezen. Als u een keer met een van onze klanten wilt spreken over hun ervaringen met 3to1, neem gerust contact met ons op.

 

In samenspraak met onze klanten bepalen we de ideale duur van het programma en de lengte van de individuele sessies.

Wij hebben veel ZZP’ers geholpen met ondernemen, commercie en marketing door individuele coaching en begeleiding. Maar als ZZP’ers specifieke vragen hadden, bleek een leuk kennismakingsgesprek vaak al voldoende om hen op weg te helpen. Neem dus gerust contact op als je vragen hebt.