Gratis eBook Let me entertain you

Als commercieel professionals en als trainers hebben we zeer regelmatig een avond doorgebracht met klanten of deelnemers. Denk aan een reisje naar een fabriek of vakbeurs, het bezoeken van een gesponsord sportevenement of een gezamenlijk hapje eten na een dag training of een getekende deal.

We vinden dat je hierbij als gastheer verantwoordelijk bent voor een aangename sfeer. We probeerde er altijd voor te zorgen dat onze klanten of collega’s zich vermaakten. Meestal verliepen deze uitjes en avonden soepel en bevredigend. Leuke en soms stevige gesprekken voeren om elkaar beter te leren kennen, en later op de avond ook elkaar sterke verhalen vertellen als de sfeer ernaar was.

Maar soms heb je te maken met saaie pieten of zwijgzame gesprekspartners. Hoeveel leuke vragen je ook afvuurt, een geanimeerd gesprek komt maar niet op gang. En dan kan een avond lang duren. We hebben in de loop van de jaren een hoop anekdotes, doordenkers en grappige verhalen verzameld, om in geval van een doodgeslagen avond je gezelschap te kunnen vermaken. In dit eBook hebben we een kleine selectie hiervan gemaakt. Ze zijn een goed middel om anderen op een plezierige manier te vermaken, mocht de nood aan de man komen.

Wat moet je doen om dit eBook te downloaden?

Het enige wat we vragen is om ons te volgen op LinkedIn of Harro een verzoek te sturen om te linken. Dat is alles. Je hoeft geen gegevens achter te laten, lid te worden van een nieuwsbrief of iets van ons te kopen.  Veel plezier met lezen, puzzelen en doorvertellen.