Workshop proactief op beurzen

Meer resultaat uit uw beursdeelname

Beursdeelname blijft het afwegen van kosten en baten. Dus als u besluit tot deelname doe het dan op professionele wijze: steek meer dan alleen tijd, moeite en geld in een mooie stand, glimmende folders of ludieke goodies. Investeer vooral in uw beursteam, want die kan uw deelname tot een succes maken.

Deelnemen aan een vakbeurs vergt specifieke kennis en vaardigheden van het beursteam, waaronder professioneel en proactief bezoekers aanspreken, snel en scherp kunnen kwalificeren, commerciële prioriteiten stellen, op een hoffelijke manier afscheid kunnen nemen van ongewenste bezoekers en natuurlijk een perfecte gastheer of gastvrouw spelen. Zorg daarbij voor een geïnspireerd en optimaal voorbereid team met een heldere doelstelling.

De workshop Proactief op Beurzen van 3to1 zorgt voor een sterk verhoogd beursrendement door uw medewerkers de juiste kennis en vaardigheden mee te geven, om te komen tot meer contacten, meer en betere leads, die leiden tot meer opdrachten.

Informatie aanvragen

Doelen en resultaten

Alle leden van het beursteam, zowel commercieel als ondersteunend, kennen alle beursdoelstellingen, eigen taken en verwachte inbreng
Meer leads scoren door proactief prospects te benaderen op de stand en in het gangpad
De juiste strategie voor bestaande klanten en prospects en slim en hoffelijk afscheid nemen van ongewenste bezoekers
In de korte tijd alle benodigde informatie van prospects te weten komen en hierop de beste vervolgacties plannen

Essentiële beursgerichte commerciële en communicatievaardigheden geleerd en geoefend, waaronder case stories en pitches

In-company programma, flexibel van opzet

De workshop Proactief op Beurzen is flexibel van opzet en duurt 1 tot 4 uur, afhankelijk van uw persoonlijke wensen, ambities en de huidige ervaring van de deelnemers. De inhoud is modulair opgebouwd en wordt gemodelleerd naar uw eigen unieke bedrijfssituatie. De workshop kan ook onderdeel uitmaken van een uitgebreider workshopprogramma.

Voor wie?

De workshop is gericht op het hele beursteam, onafhankelijk van de ervaring met vakbeurzen.  De workshop is geschikt voor zowel een kleine als een grote groep deelnemers in een commerciële en ondersteunende rol.

Facts & figures

Speciale wensen

Al onze workshops worden op maat gemaakt. Tijdens de intake brengen we uw wensen en doelen in kaart, zodat we ze in het programma kunnen verwerken.
Onze workshops zijn uitermate geschikt voor uw netwerkbijeenkomst, seminarprogramma, congres of klantendag. Neem contact op voor meer informatie.
Het programma is dusdanig opgezet dat zowel ervaren als onervaren deelnemers een leerzame ervaring opdoen

Een greep uit onze klantenportefeuille