Human Profiling

Had ik het maar geweten…

Wat als je alles zou kunnen doorzien wat je gesprekspartner nu werkelijk bedoelt? En wat als je op de meest efficiënte en effectieve manier achter zijn of haar ware intentie kunt komen? Wat als je zou weten welke informatie een opgetrokken wenkbrauw, verkleinende pupil of samengetrokken oogleden je allemaal geven. Maar ook de zithouding, gekruiste enkels en samengevouwen handen je kunnen vertellen.

Human Profiling® wijst je, aan de hand van wetenschappelijk onderbouwde studies, de weg door het woud van micro- en macro-expressies. Het leert ze te begrijpen en op de juiste manier te interpreteren. De unieke formule Human Profiling® zorgt ervoor dat je in staat bent de juiste vraag op het juiste tijdstip te stellen, real time inconsistenties waar te nemen tussen het woord en het gedrag van je gesprekspartner en (technisch) te luisteren.

Leer te stoppen met vragen te stellen op basis van wat je hoort, maar vragen te gaan stellen op basis van wat je ziet. Dat is de enige doeltreffende manier om informatie te toetsen aan de twee belangrijkste criteria waaraan informatie moet voldoen: betrouwbaarheid en volledigheid. Met Human Profiling haal je niet alleen inconsistenties uit gesproken woorden, ook uit geschreven woorden!

Doelen en resultaten

Stel de juiste vraag op het juiste tijdstip en vooral op basis van de expressies van je gesprekspartner

Weet concreet het verschil tussen betrouwbaarheid en onbetrouwbaarheid aan te merken en toets verkregen informatie real time aan betrouwbaarheid en volledigheid

Combineer effectief en efficiënt de woorden die iemand uitspreekt met de taal van zijn of haar lichaam.

Stel binnen 4 minuten het Archetype (karakterprofiel) van je gesprekspartner vast en weet welk ‘koopmotief’ hij of zij heeft.

In-company programma, flexibel van opzet

De workshop Human Profiling® is flexibel van opzet, kan fysiek en via online en duurt 1 tot 4 uur, afhankelijk van de persoonlijke wensen en ambities van de deelnemers. De inhoud is modulair opgebouwd en wordt gemodelleerd naar de eigen unieke bedrijfssituatie. De workshop kan ook onderdeel uitmaken van een uitgebreider workshopprogramma.

Voor wie?

De workshop is voor iedereen die regelmatig vitale informatie nodig heeft om een besluit te nemen, advies te geven of keuze te maken. Van profit tot non-profit en van HR tot commercieel. Vanwege de effectiviteit van de workshop is het aan te raden de groepen te maximeren tot 12 deelnemers per groep omdat ook het ‘eigen gedrag’ in specifieke gesprekssituaties aan de orde zal komen.

Praktische informatie

Speciale wensen

Al onze workshops worden op maat gemaakt. Tijdens de intake brengen we alle wensen en doelen in kaart, zodat we ze in het programma kunnen verwerken.

Onze workshops zijn uitermate geschikt voor een netwerkbijeenkomst, seminarprogramma, congres of klantendag. Neem contact op voor meer informatie.

Alle onze workshops kunnen als webinar worden gegeven. We hebben veel ervaring met het verzorgen van online sessies.

Onze workshops zijn uitermate geschikt voor een netwerkbijeenkomst, seminarprogramma, congres of klantendag. Neem contact op voor meer informatie.

Het programma is zodanig opgezet dat zowel ervaren als onervaren deelnemers een leerzame ervaring opdoen.

Een greep uit onze klantenportefeuille

3to1 klantenportefeuille