Proactieve acquisitie 3to1

Training acquisitie met de Par5 methode

Hoe kom ik bij nieuwe klanten aan tafel? Dit is een van de belangrijkste vragen voor iedere ondernemer, salesprofessional of ZZP’er. Uw potentiële klanten willen echter niet meer lastiggevallen worden met ongevraagde koude telefoontjes, waarin scriptmatig unique selling points over de bühne worden gebracht. Deze manier van klanten zoeken levert tegenwoordig een bedroevend laag rendement op. Toch staan potentiële klanten open voor nieuwe ideeën, producten en diensten die de eigen organisatie versterkt en verbetert als het contact op de juiste wijze wordt gelegd.

De training Proactieve Acquisitie leert uw commerciële team een nieuwe geïntegreerde acquisitie aanpak: De Par5 methode. Dit is een volledig geïntegreerde aanpak van het ontdekken en selecteren van leads tot het maken van zinvolle afspraken. Speciaal ontwikkeld voor iedereen die op een professionele en persoonlijke manier afspraken wil maken met potentiële klanten. Zonder opdringerig te zijn en geheel AVG-proof. Met een conversie die vijf tot tien keer hoger ligt dan bij traditionele acquisitiemethoden.

Na het succesvol voltooien van de training zijn de deelnemers:

Acquisitie is bij uw salesforce een integraal onderdeel van de dagelijkse taken, met voorspelbare en meetbare resultaten en een succesvolle, bewezen aanpak.

Een breed scala aan acquisitietools, zoals social selling, referral marketing, mailingen en netwerkmogelijkheden wordt ingezet om leads op te sporen

Het percentage succesvolle en positieve gesprekken stijgt dramatisch, omdat klanten op de juiste wijze worden benaderd – gemiddeld 5 tot 10x meer conversie dan koude acquisitie.

Uw salesforce kwalificeert krachtiger en effectiever tijdens het acquisiteproces en doet het rendement sterk stijgen.

Uw salesforce levert maatwerk door alleen te praten over de specifieke voordelen en meerwaarde van uw oplossing voor iedere potentiële klant.

Ze werken aan een individueel acquisitieplan en krijgen hierbij de juiste coaching en ondersteuning.

In-company programma, flexibel van opzet

De training Proactieve Acquisitie is flexibel van opzet en duurt 2 tot 6 dagdelen, afhankelijk van uw persoonlijke wensen, ambities en de huidige ervaring van het sales team. Het in-company programma is modulair opgebouwd, kan zowel online als face-to-face worden gegeven en wordt gemodelleerd naar uw eigen unieke bedrijfssituatie.

Uitdagend en intensief

Met uitdagende oefeningen, casussen en praktische werkvormen wordt hard gewerkt aan het opbouwen van een nieuwe set methoden en vaardigheden. Tijdens de tussenliggende trainingsdagen werken de deelnemers aan intensieve praktijkopdrachten. Hierdoor heeft het trainingsprogramma een directe en grote impact op het gedrag, kennis en attitude van de deelnemers.

Voor wie?

Deze training is voor ambitieuze commerciële professionals, die willen groeien in het salesvak en hun vaardigheden willen versterken, bijvoorbeeld:

 • Business developers
 • Sales engineers
 • Binnendienst verkopers
 • Account managers
 • Sales assistents

Inhoud

Alle belangrijke onderwerpen en thema’s van professionele business to business acquisitie komen aan bod, waaronder:

 • Opbouwen van een succesvolle acquisitiemethode
 • Ontwikkelen van overtuigende salesproposities en casestories
 • Werken met netwerken, social media, referrals, telefoon
 • Het geheim van human-to-human contact
 • Krachtige communicatievaardigheden bij acquisitie

Praktische informatie

Een complete in-company maatwerk training, in zijn geheel aangepast naar uw specifieke wensen, eisen en unieke bedrijfssituatie:

 • Business to Business omgeving
 • Twee tot zes dagdagen, modulair opgebouwd

 • Groepen van drie tot acht deelnemers
 • MBO-HBO niveau
 • Certificaat na afronding

Daarom 3to1

Daarom 3to1

De trainers van 3to1 hebben minstens 20 jaar ervaring, hanteren de laatste inzichten en leveren volledig maatwerk.

Onze werkwijze

Onze werkwijze 3to1

Uw vraag, situatie, wensen en doelstellingen zijn uniek en dat vraagt om een uitgekiende afstemming tussen uw vraag en onze oplossing.

Ons team

Over ons 3to1

3to1 heeft een breed netwerk van talentvolle en gespecialiseerde trainers, waarmee wij samenwerken voor onze trainings- en workshopprogramma’s.

Thoughtleaders

Artikelen 3to1

Wij publiceren iedere maand nieuwe, diepgaande artikelen en whitepapers over het commerciële vak, ter inspiratie voor alle salesprofessionals.

Meer dan 250 bedrijven gingen je voor – hieronder een kleine greep uit onze klantenportefeuille

3to1 klantenportefeuille