Verkooptraining 3to1

De beste verkooptraining van Nederland

De kwaliteit van je mensen bepaalt de kwaliteit van de organisatie. Klanten en prospects verwachten professionele gesprekspartners van hoog niveau, die proactief meedenken om de beste business deals te kunnen maken. Dit vraagt up-to-date kennis en vaardigheden van uw medewerkers. De in-company verkooptrainingen van 3to1 voor salesteams, business developers en inhoudelijke professionals dagen mensen uit het maximale uit zichzelf te halen. Of het nu gaat om hoogstaande business-to-business-acquisitie, Solution Selling in een B2B-omgeving of professionele sales support:  3to1 stelt de perfecte verkooptraining samen.

Daarom training van 3to1

Het commerciële vak is de laatste tien jaar sterk veranderd – 3to1 integreert de laatste inzichten en nieuwste technieken in haar trainingen. Praktijktrainers met zelf minstens twintig jaar commerciële ervaring kennen de markt, spreken de taal en brengen je mensen in beweging.

Je wilt een scherp trainingsprogramma waarin de concrete verbetering van het gedrag, houding, kennis en vaardigheden van uw mensen centraal staat. Training is een investering die je snel terugverdient met meer omzet, winst en tevreden klanten.

Voor, tijdens en na een trainingsprogramma dragen wij effectieve coachingstools en werkvormen aan, waarmee je alle leermomenten van de deelnemers helpt borgen in de praktijk.

Verkooptraining is altijd maatwerk

De verkooptrainingen van 3to1 zijn fris en nieuw, gebaseerd op het meeste recente onderzoek, waarbij de ontwikkeling van de deelnemers zelf centraal staat. Wat deelnemers als weten hoeven we ze niet meer te leren, dus sluiten we aan bij alle bestaande kennis. We leggen de lat op de goede hoogte, waardoor iedereen de juiste uitdaging krijgt.

Onze meest populaire trainingsprogramma’s

Training solution selling

Klanten verwachten een commerciële professional, die volledig op de hoogte is van de business, de markt en de uitdagingen waarvoor hij staat. De klant wil uitgedaagd en verrast worden met nieuwe, zinvolle informatie, ideeën en methoden. De training Solution Selling legt hiervoor het fundament.

Training acquisitie

Het is tijd voor een nieuwe geïntegreerde acquisitie-aanpak: de Par5 methode. Een professionele en persoonlijke manier om afspraken te maken, zonder opdringerig te zijn en geheel AVG-proof. Met een conversie die vijf tot tien keer hoger ligt dan bij traditionele acquisitiemethoden zoals cold calling.

Verkoop binnendienst

De verkoopondersteunende rol is van levensbelang voor de continuïteit van een organisatie. Belast met dagelijks klantcontact, uitwerken van opdrachten en offertes, oplossen van problemen en beantwoorden van vragen. Alle commerciële en communicatieve vaardigheden hiervoor komen in deze training aan bod.

inhoudelijke professionals 3to1

In de training Verkoop voor Inhoudelijke Professionals komen alle vaardigheden en valkuilen aan bod om invulling te geven aan een commerciële ondersteunende rol. Geschikt voor iedereen die consultancy, advies, support of onderhoud levert en hierbij direct of indirect met uw klanten communiceert.

Investeren in verkooptraining is investeren in meer resultaten. De presentaties van uw salesprofessionals, business developers en inhoudelijke professionals kunnen beter, dat weet je. Nu nog een partij vinden die je mensen direct weet te raken, te motiveren en te stimuleren. 3to1 combineert twintig jaar verkoopervaring met de beste trainingsmethoden. We zijn de beste verkooptrainers van Nederland.

Meer dan 250 bedrijven gingen je voor – hieronder een kleine greep uit onze klantenportefeuille

3to1 klantenportefeuille