Workshop Yoga op de Werkvloer

Adem in en adem uit

Zie jij ook wel eens die beelden van ervaren yogi’s in allerlei houdingen op een yogamat of ergens in de natuur? Hoe doen ze dat toch en zijn al die mensen vegetariër? Kan ik dit ook terwijl ik mezelf ontzettend stijf voel? Hoe krijg ik meer controle over mijn adem?

Een gezonde organisatie ondersteunt individuele medewerkers in het werken aan hun veerkracht en vitaliteit. Yoga ondersteunt je fysieke lichaam, je adem en je bewustzijn. Dat biedt een oplossing voor vele lichte en zwaardere klachten. De workshop is een goede start van een traject in duurzame inzetbaarheid van medewerkers. In het dagelijkse leven op de werkvloer meer kennis krijgen van je eigen lichaam en een aantal eenvoudige houdingen die je zelf in een kwartier tijd kunt doen. In deze workshop geven we deze kennis door.

Tijdens de workshop komt adem, beweging en ontspanning aan de orde. Er is ruimte om je eigen lichaam, je eigen adem en je eigen beweging te observeren. Dit kan in een groep, of individueel. Op een yogamat of op een stoel. Net waar het lichaam en waar de groep behoefte aan heeft.

Doelen en resultaten

Een uitleg over waar Yoga vandaan komt en wat het voor jou kan betekenen

Hoe kun je dit goed voor je laten werken

Hoe yoga kan helpen bij wijzigingen in je mentale en fysieke lichaam

Hoe kun je oefeningen en technieken inpassen in je dagelijkse programma

Wat is jouw persoonlijke uitdaging

In-company programma, flexibel van opzet

De workshop Yoga op de werkvloer is flexibel van opzet en duurt 1 tot 3 uur, afhankelijk van de persoonlijke wensen, ambities en de huidige ervaring van de deelnemers. De inhoud is modulair opgebouwd en wordt gemodelleerd naar de eigen unieke bedrijfssituatie. De workshop kan ook onderdeel uitmaken van een uitgebreider workshopprogramma.

Voor wie?

De workshop is gericht op alle medewerkers binnen een bedrijf, zowel in een managementrol als in een uitvoerende functie. De workshop is geschikt voor een groep van minimaal zes mensen en maximaal 25 mensen.

Praktische informatie

Speciale wensen

Al onze workshops worden op maat gemaakt. Tijdens de intake brengen we alle wensen en doelen in kaart, zodat we ze in het programma kunnen verwerken.

Onze workshops zijn uitermate geschikt voor een netwerkbijeenkomst, seminarprogramma, congres of klantendag. Neem contact op voor meer informatie.

Alle onze workshops kunnen als webinar worden gegeven. We hebben veel ervaring met het verzorgen van online sessies.

Onze workshops zijn uitermate geschikt voor een netwerkbijeenkomst, seminarprogramma, congres of klantendag. Neem contact op voor meer informatie.

Het programma is zodanig opgezet dat zowel ervaren als onervaren deelnemers een leerzame ervaring opdoen.

Een greep uit onze klantenportefeuille

3to1 klantenportefeuille