Feedback op de werkvloer 3to1

De waarde van feedback

Medewerkers en collega’s worden op diverse manieren beoordeeld en afgerekend op hun prestaties: KPI’s, beoordelingsgesprekken, examens, klanttevredenheidsonderzoeken. Maar je wil ook dat ze leren van hun fouten, zich zullen ontwikkelen en kunnen groeien in hun vak. Een van de beste methoden hiervoor is het geregeld en op de juiste wijze feedback geven.

Feedback is aangeven welk effect het gedrag van een ander op iemand heeft. Door feedback te krijgen en te vragen wordt de de zelfkennis vergroot, wat een sterke impuls geeft aan het eigen leerproces. Bij het geven en ontvangen van feedback worden vaak fouten gemaakt, waardoor een tegenovergesteld effect wordt bereikt.

Met de pittige workshop Feedback op de Werkvloer van 3to1 leren de deelnemers de waarde van feedback en de vaardigheden om op de juiste wijze feedback te geven en te ontvangen. Hierdoor worden irritaties verminderd, ongewenst gedrag in een vroeg stadium aangekaart en ontstaat meer respect en waardering voor elkaar.

Doelen en resultaten

Waarom is feedback een veilige en effectieve manier om gedrag van anderen te beïnvloeden?

Met welke randvoorwaarden moet rekening worden gehouden bij het geven van feedback en wat zijn de belangrijkste do’s en don’ts?

In drie stappen feedback geven zodat dat de ander het begrijpt en waardering heeft.

Het leren accepteren van feedback en rekening houden met essentiële regels zodat het iets oplevert.

Feedback integreren in het dagelijkse werk, zowel tussen managers en medewerkers als collega’s onderling.

In-company programma, flexibel van opzet

De workshop Feedback op de Werkvloer is flexibel van opzet en duurt 1 tot 4 uur, afhankelijk van de persoonlijke wensen, ambities en de huidige ervaring van de deelnemers. De inhoud is modulair opgebouwd en wordt gemodelleerd naar de eigen unieke bedrijfssituatie. De workshop kan ook onderdeel uitmaken van een uitgebreider workshopprogramma.

Voor wie?

De workshop is geschikt voor alle medewerkers binnen een organisatie, zowel in een managementrol als in een uitvoerende functie.  De workshop is geschikt voor zowel een kleine als grote groep mensen.

Praktische informatie

Speciale wensen

Al onze workshops worden op maat gemaakt. Tijdens de intake brengen we alle wensen en doelen in kaart, zodat we ze in het programma kunnen verwerken.

Onze workshops zijn uitermate geschikt voor een netwerkbijeenkomst, seminarprogramma, congres of klantendag. Neem contact op voor meer informatie.

Alle onze workshops kunnen als webinar worden gegeven. We hebben veel ervaring met het verzorgen van online sessies.

Onze workshops zijn uitermate geschikt voor een netwerkbijeenkomst, seminarprogramma, congres of klantendag. Neem contact op voor meer informatie.

Het programma is zodanig opgezet dat zowel ervaren als onervaren deelnemers een leerzame ervaring opdoen.

Een greep uit onze klantenportefeuille

3to1 klantenportefeuille