Workshop feedback op de werkvloer

De waarde van feedback

Uw medewerkers en collega’s worden op diverse manieren beoordeeld en afgerekend op hun prestaties: KPI’s, beoordelingsgesprekken, examens, klanttevredenheidsonderzoeken. Maar uw wilt ook dat ze leren van hun fouten, zich zullen ontwikkelen en kunnen groeien in hun vak. Een van de beste methoden hiervoor is het geregeld en op de juiste wijze feedback geven.

Feedback is aangeven welk effect het gedrag van een ander op iemand heeft. Door feedback te krijgen en te vragen wordt de de zelfkennis vergroot, wat een sterke impuls geeft aan het eigen leerproces. Bij het geven en ontvangen van feedback worden vaak fouten gemaakt, waardoor een tegenovergesteld effect wordt bereikt.

Met de pittige workshop Feedback op de Werkvloer van 3to1 leren de deelnemers de waarde van feedback en de vaardigheden om op de juiste wijze feedback te geven en te ontvangen. Hierdoor worden irritaties verminderd, ongewenst gedrag in een vroeg stadium aangekaart en ontstaat meer respect en waardering voor elkaar.

Informatie aanvragen

Doelen en resultaten

Waarom is feedback een veilige en effectieve manier om gedrag van anderen te beïnvloeden?
Met welke randvoorwaarden moet rekening worden gehouden bij het geven van feedback en wat zijn de belangrijkste do’s en don’ts?
In drie stappen feedback geven zodat dat de ander het begrijpt en waardering heeft
Het leren accepteren van feedback en rekening houden met essentiële regels zodat het iets oplevert.
Feedback integreren in het dagelijkse werk, zowel tussen managers en medewerkers als collega’s onderling.

In-company programma, flexibel van opzet

De workshop Feedback op de Werkvloer is flexibel van opzet en duurt 1 tot 4 uur, afhankelijk van uw persoonlijke wensen, ambities en de huidige ervaring van de deelnemers. De inhoud is modulair opgebouwd en wordt gemodelleerd naar uw eigen unieke bedrijfssituatie. De workshop kan ook onderdeel uitmaken van een uitgebreider workshopprogramma.

Voor wie?

De workshop is geschikt voor alle medewerkers binnen een organisatie, zowel in een managementrol als in een uitvoerende functie.  De workshop is geschikt voor zowel een kleine als grote groep mensen.

Facts & figures

Speciale wensen

Al onze workshops worden op maat gemaakt. Tijdens de intake brengen we uw wensen en doelen in kaart, zodat we ze in het programma kunnen verwerken.
Onze workshops zijn uitermate geschikt voor uw netwerkbijeenkomst, seminarprogramma, congres of klantendag. Neem contact op voor meer informatie.
Het programma is dusdanig opgezet dat zowel ervaren als onervaren deelnemers een leerzame ervaring opdoen

Een greep uit onze klantenportefeuille