Workshop Gezonde digitale leefstijl

Healthy Digital Lifestyle

In onze multitask cultuur is het niet makkelijk voor medewerkers om stress te reduceren en zich te focussen. Onbewust gebruik van digitale technologie verhoogt de werkstress en zorgt ervoor dat medewerkers niet functioneren in hun ‘zone of genius’. Dit gaat ten koste van focus, efficiëntie en werkgeluk.

Elk moment van focus, aandacht en bewust bezig zijn met een taak of activiteit kunnen we zien als Cognitief Uithoudingsvermogen. Dit cognitief uithoudingsvermogen is bij een groot deel van de medewerkers in slechte conditie maar… dit kun je trainen.

Wil jij een win-win situatie creëren waarin medewerkers flexibel zijn, meer focus hebben en tegelijkertijd gezond blijven? Altijd maar ‘aan zijn’ zorgt voor een Dopamine Afhankelijke Gewoonte waardoor gevoelens van depressiviteit en werkstress toenemen.

In de workshop Gezonde digitale leefstijl realiseren we vanuit intrinsieke motivatie een digitale gezonde leefstijl. Medewerkers worden vitaler, productiever, creatiever én voelen zich gelukkiger. Ze ervaren minder werkstress wat leidt tot een dalend ziekteverzuim én er komt ruimte voor een andere sociale omgang op de werkvloer. We geven medewerkers diverse tools mee ze direct toe kunnen passen en instant resultaat opleveren.

Doelen en resultaten

Wat je écht moet weten over het functioneren van ons brein.

Het effect op de intellectuele, sociale en emotionele ontwikkeling.

Wat is een dopamine afhankelijkheid en wat zijn de oorzaken en gevolgen van chronisch slaaptekort?

Hoe ziet een gezonde digitale werkomgeving eruit en hoe realiseer je een Healthy Digital Lifestyle?

In-company programma, flexibel van opzet

De workshop Gezonde Digitale Leefstijl is flexibel van opzet en duurt gemiddeld 2 uur, afhankelijk van de persoonlijke wensen, ambities en de huidige ervaring van de deelnemers. De workshop kan ook onderdeel uitmaken van een uitgebreider workshopprogramma.

Voor wie?

De workshop is gericht op alle medewerkers binnen een bedrijf, zowel in een managementrol als in een uitvoerende functie.  De workshop is geschikt voor een groep van maximaal 20 mensen.

Praktische informatie

Speciale wensen

Al onze workshops worden op maat gemaakt. Tijdens de intake brengen we alle wensen en doelen in kaart, zodat we ze in het programma kunnen verwerken.

Onze workshops zijn uitermate geschikt voor een netwerkbijeenkomst, seminarprogramma, congres of klantendag. Neem contact op voor meer informatie.

Alle onze workshops kunnen als webinar worden gegeven. We hebben veel ervaring met het verzorgen van online sessies.

Onze workshops zijn uitermate geschikt voor een netwerkbijeenkomst, seminarprogramma, congres of klantendag. Neem contact op voor meer informatie.

Het programma is zodanig opgezet dat zowel ervaren als onervaren deelnemers een leerzame ervaring opdoen.

Een greep uit onze klantenportefeuille

3to1 klantenportefeuille