Healthy Digital Lifestyle

In onze multitask cultuur is het niet makkelijk voor medewerkers om stress te reduceren en zich te focussen. Onbewust gebruik van digitale technologie verhoogt de werkstress en zorgt ervoor dat medewerkers niet functioneren in hun ‘zone of genius’. Dit gaat ten koste van focus, efficiëntie en werkgeluk.

Elk moment van focus, aandacht en bewust bezig zijn met een taak of activiteit kunnen we zien als Cognitief Uithoudingsvermogen. Dit cognitief uithoudingsvermogen is bij een groot deel van de medewerkers in slechte conditie maar… dit kun je trainen.

Wil jij een win-win situatie creëren waarin medewerkers flexibel zijn, meer focus hebben en tegelijkertijd gezond blijven? Altijd maar ‘aan zijn’ zorgt voor een Dopamine Afhankelijke Gewoonte waardoor gevoelens van depressiviteit en werkstress toenemen.

In deze interactieve workshop realiseren we vanuit intrinsieke motivatie een digitale gezonde leefstijl. Medewerkers worden vitaler, productiever, creatiever én voelen zich gelukkiger. Ze ervaren minder werkstress wat leidt tot een dalend ziekteverzuim én er komt ruimte voor een andere sociale omgang op de werkvloer. We geven medewerkers diverse tools mee ze direct toe kunnen passen en instant resultaat opleveren.

Informatie aanvragen

Doelen en resultaten

Wat je écht moet weten over het functioneren van ons brein.

Het effect op de intellectuele, sociale en emotionele ontwikkeling.

Wat is een dopamine afhankelijkheid en wat zijn de oorzaken en gevolgen van chronisch slaaptekort?

Hoe ziet een gezonde digitale werkomgeving eruit en hoe realiseer je een Healthy Digital Lifestyle?

In-company programma, flexibel van opzet

De workshop Gezonde Digitale Leefstijl is flexibel van opzet en duurt circa 2 uur, afhankelijk van uw persoonlijke wensen, ambities en de huidige ervaring van de deelnemers. De workshop kan ook onderdeel uitmaken van een uitgebreider workshopprogramma.

Voor wie?

De workshop is gericht op alle medewerkers binnen uw bedrijf, zowel in een managementrol als in een uitvoerende functie.  De workshop is geschikt voor een groep van maximaal 20 mensen.

Facts & figures

Speciale wensen

Al onze workshops worden op maat gemaakt. Tijdens de intake brengen we uw wensen en doelen in kaart, zodat we ze in het programma kunnen verwerken.

Onze workshops zijn uitermate geschikt voor uw netwerkbijeenkomst, seminarprogramma, congres of klantendag. Neem contact op voor meer informatie.

Het programma is dusdanig opgezet dat alle deelnemers een leerzame, leuke en nuttige ervaring opdoen.

Een greep uit onze klantenportefeuille