Verkoopstijlen

Verkoop- en aankoopstijlen

Zou je niet een inkijkje willen hebben in wat het gedrag van jouw prospects en klanten stuurt? Die wens kan uitkomen want dat is nu mogelijk. Namelijk met een instrument die je kan helpen om een snelle inschatting te maken van de aankoopstijlen van je propects. Inzicht in je eigen verkoopstijl en de verschillende aankoopstijlen geeft je een voorsprong.

In deze workshop, ‘Verkoop- en aankoopstijlen’, brengen we de verkoopstijl van elke deelnemer in beeld en de verschillen in de aankoopstijlen van klanten en prospects. We gebruiken hierbij Neethling Brain Instruments (NBI®), een internationale methode die breinvoorkeuren effectief in kaart brengt. We zorgen ervoor dat je de methode zelf begrijpt, zodat de verschillende stijlen niet zomaar uit de lucht komen vallen. Je leert het herkennen van aanwijzingen die een indicatie kunnen geven welke benadering een klant of prospect het beste aanspreekt.

Doelen en resultaten

Een goed begrip van de methode vóór de toepassing.

Met een vooraf ingevulde NBI® vragenlijst krijg je inzicht in je eigen breinvoorkeuren.

Het identificeren herkennen van aanwijzingen die een indicatie kunnen geven welke benadering je gesprekspartner aanspreekt.

Een basis voor effectievere, aanhoudende, team-interactie door inzicht in elkaars breinprofielen.

In-company programma, flexibel van opzet

De workshop De missende link is flexibel van opzet en duurt gemiddeld 4 uur, afhankelijk van de persoonlijke wensen, ambities en de huidige ervaring van de deelnemers. De inhoud is modulair opgebouwd en wordt gemodelleerd naar de eigen unieke bedrijfssituatie. De workshop kan ook onderdeel uitmaken van een uitgebreider workshopprogramma.

Voor wie?

De workshop is gericht op mensen met een management- of verkoopfunctie of die werkzaam zijn in een commerciële rol. De workshop is idealiter geschikt voor een groep tot 10 mensen. Andere groepsgroottes in overleg.

Praktische informatie

Speciale wensen

Al onze workshops worden op maat gemaakt. Tijdens de intake brengen we alle wensen en doelen in kaart, zodat we ze in het programma kunnen verwerken.

Onze workshops zijn uitermate geschikt voor een netwerkbijeenkomst, seminarprogramma, congres of klantendag. Neem contact op voor meer informatie.

Alle onze workshops kunnen als webinar worden gegeven. We hebben veel ervaring met het verzorgen van online sessies.

Onze workshops zijn uitermate geschikt voor een netwerkbijeenkomst, seminarprogramma, congres of klantendag. Neem contact op voor meer informatie.

Het programma is zodanig opgezet dat zowel ervaren als onervaren deelnemers een leerzame ervaring opdoen.

Een greep uit onze klantenportefeuille

3to1 klantenportefeuille