Over ons 3to1

3to1: salestrainers met een schat aan ervaring

We combineren de meest actuele kennis met de krachtigste trainingsmethoden met maar één doel: resultaten halen voor onze klanten.

3 staat tot 1: de verhouding tussen een excellerende en een gemiddelde medewerker. Een excellerende medewerker behaalt drie keer meer omzet, marge, afspraken, deals, nieuwe klanten. Drie keer meer.

Onze missie is simpel: We brengen mensen van gemiddeld naar excellerend. Van 1 naar 3. Door training, coaching, workshops, kennis, inspiratie, presentaties en maatwerkprogramma’s.

Wij werken met de beste trainers: echte praktijkmensen, die salesteams, vakspecialisten, managers en medewerkers praktische vaardigheden bijbrengen op het gebied van verkopen, management, presenteren, communiceren en vitaliteit. Wij vinden de kwaliteiten van mensen binnen de organisatie het enig echt onderscheidend vermogen van het bedrijf en wij werken aan de verbetering van die kwaliteiten.

Onze historie

0
Klanten
0
Deelnemers
0
Trainingsuren

De founders van 3to1

harro en arjo 3to1

Harro

Sales vernieuwer, creatieve geest, mensen ontwikkelaar, podiumdier, allround trainer.

Arjo

Geboren salestrainer, natuurlijke klikmaker, praktijkman, no-nonsense coach, acquisitie hoogvlieger.

Harro Willemsen

Al meer dan twintig jaar geeft hij trainingen, workshops, presentaties en coaching op het gebied van business-to-business acquisitie, sales en managment. Hij heeft gewerkt voor meer dan 250 organisaties in Europa en heb duizenden professionals opgeleid en gecoacht. Daarvoor heb ik tien jaar als salesprofessioneel en salesmanager gewerkt in een complexe business-to-business-omgeving. Als echte vernieuwer van het salesvak ontwikkel ik voortdurend nieuwe salesmethodieken en trainingsmethoden. Naast de bestseller ‘de Par5 methode’ over de nieuwe standaard in acquisitie, heb ik meer dan honderd artikelen geschreven en salesvideo’s gemaakt.

Arjo Bunnik

Al meer dan vijftien jaar werkzaam als specialist in maatwerk trainingen, workshops, presentaties en coaching op het gebied van sales, communicatie en management. Na jarenlang aan topsport te hebben gedaan, heeft hij met dezelfde ambitie verschillende uitdagende commerciële functies vervuld in een complexe business-to-business omgeving. De laatste vijftien jaar heeft hij als trainer en interim commercieel professional gewerkt aan het ontwikkelen van jonge commerciële talenten en ambitieuze inhoudelijke professionals.

Ons netwerk van trainers waarmee wij samenwerken

Iedere trainingsvraag heeft de beste trainers nodig. Vanuit onze ervaring opgedaan tijdens meer dan 250 trainingstrajecten, blijken de persoonlijkheid en kennis van de trainer belangrijke succesfactoren te zijn. Zij moeten stevig in hun schoenen staan en daadkrachtig met humor en creativiteit omgaan met vragen en kritiek vanuit de groep. Daarbij moeten ze communiceren in de taal en het jargon van de deelnemers en proactief en interactief de training uitvoeren, met respect voor de mening en opvatting van de individuele deelnemers.

3to1 heeft een breed netwerk van talentvolle en gespecialiseerde trainers, waarmee wij samenwerken voor specifieke trainings- en workshopprogramma’s. Tijdens de intake bepalen we samen met u wie de beste keus is voor iedere specifieke vraag. Uiteraard blijven wij de regisseur van het traject zodat de kwaliteit altijd blijft gewaarborgd.

3to1 is lid van:

dtp logo
nobtra
sma

Hieronder staan nog een aantal samenwerkingspartners genoemd, waar wij regelmatig mee samenwerken.

vendicum
ur skills
salestaalent
jolanda wicherson
MSP
tekst met pit
spire
Commerciele trainers

Meer dan 250 bedrijven gingen je voor – hieronder een kleine greep uit onze klantenportefeuille

3to1 klantenportefeuille