Over ons

/Over ons
Over ons 2016-10-13T09:41:11+00:00

3to1: commerciële toptrainers

Na tien jaar intensief samenwerken is het tijd voor de volgende stap. De salesexperts van Present Presents Results en Acquisitie.nu hebben de handen ineengeslagen en een nieuw bedrijf opgericht: 3to1. We combineren de meest actuele commerciële kennis met de krachtigste trainingsmethoden met maar één doel: resultaten halen voor u.

3 staat tot 1: de verhouding tussen een excellerende en een gemiddelde medewerker. Een excellerende medewerker behaalt drie keer meer omzet, marge, afspraken, deals, nieuwe klanten. Drie keer meer.

Onze missie is simpel: We brengen uw mensen van gemiddeld naar excellerend. Van 1 naar 3. Door training, coaching, workshops, kennis, inspiratie, presentaties en maatwerkprogramma’s.

Wij werken met de beste trainers: echte praktijkmensen, die salesteams, vakspecialisten en managers praktische vaardigheden bijbrengen op het gebied van verkopen, presenteren en communiceren. Wij vinden de kwaliteiten van mensen binnen de organisatie het enig echt onderscheidend vermogen van het bedrijf en wij werken aan de verbetering van die kwaliteiten.

Onze historie

0
Klanten
0
Deelnemers
0
Trainingsuren

Ons team

Harro Willemsen
Harro Willemsen
Trainen en coachen is altijd mijn passie geweest. Professionals zien groeien in hun vak, hun grenzen zien verleggen en nieuwe trainingsmethoden ontwikkelen is een fantastische ervaring. Ik houd van de menselijke kant van het vak en heb veel organisaties geholpen klantgerichter en professioneler te werken.
Arjo Bunnik
Arjo Bunnik
Na jarenlang aan topsport te hebben gedaan, heb ik met dezelfde ambitie verschillende uitdagende commerciële functies vervuld. De laatste vijftien jaar heb ik als trainer en interim commercieel professional gewerkt aan het ontwikkelen van jonge commerciële talenten en ambitieuze inhoudelijke professionals.

Ons netwerk

Iedere trainingsvraag heeft de beste trainers nodig. Vanuit onze ervaring opgedaan tijdens meer dan 250 trainingstrajecten, blijken de persoonlijkheid en kennis van de trainer belangrijke succesfactoren te zijn. Zij moeten stevig in hun schoenen staan en daadkrachtig met humor en creativiteit omgaan met vragen en kritiek vanuit de groep. Daarbij moeten ze communiceren in de taal en het jargon van de deelnemers en proactief en interactief de training uitvoeren, met respect voor de mening en opvatting van de individuele deelnemers.

3to1 heeft een breed netwerk van talentvolle en gespecialiseerde trainers, waarmee wij samenwerken voor specifieke trainings- en workshopprogramma’s. Tijdens de intake bepalen we samen met u wie de beste keus is voor uw specifieke vraag. Uiteraard blijven wij de regisseur van het traject zodat de kwaliteit altijd blijft gewaarborgd.

Ons trainers netwerk

Een greep uit onze klantenportefeuille