daarom 3to1

Kiezen voor echte sales specialisten

Je bent op zoek naar een hogere omzet, kansrijkere leads, meer klanten, een sterkere marge. Je wilt dat medewerkers beter communiceren, scherper presenteren, creatiever acquireren, professioneler commercialiseren. Je denkt aan een training, workshop, coaching of presentatie als start om deze ambities te realiseren. En je neemt niet met minder genoegen dan de allerbeste trainer, facilitator of presentator. Daarom 3to1.

Je wil een scherp programma waarin de concrete verbetering van het gedrag, houding, kennis en vaardigheden van medewerkers centraal staat. Om de talenten aan te spreken, het enthousiasme aan te wakkeren, de intrinsieke motivatie te ontsluiten en de grenzen van de comfortzone te doorbreken. Daarom 3to1.

3to1 gaat uit van de mogelijkheden van mensen en niet van de onmogelijkheden. Oftewel, leer een spits beter scoren en leer hem niet verdedigen. Wij vinden dat de kwaliteiten van hun mensen voor de onderneming of organisatie het enig echte onderscheidend vermogen vormen en daar werken we aan. Daarom 3to1.

Kiezen voor 3to1

Wij werken aan het enige echte onderscheidend vermogen van een organisatie: de kwaliteit van de mensen

Wij zorgen voor een blijvende positieve verandering in de vaardigheden, kennis en attitude van mensen, zodat zij een grotere bijdrage leveren aan het behalen van de doelstellingen van de organisatie

3to1 is de verhouding tussen een excellerende en gemiddelde medewerker. Wij brengen medewerkers van een 1 naar een 3, want een excellerende medewerker behaalt drie keer meer omzet, marge, afspraken, deals, nieuwe klanten. Drie keer meer. 3to1.

Waar maken wij het verschil

De nieuwste inzichten

De nieuwste inzichten

3to1 integreert kennis, technieken en ideeën uit de meest recente onderzoeken, de laatste inzichten en nieuwste technieken in haar trainingen.

Rijk aan ervaring

Rijk aan ervaring

Praktijktrainers met minstens twintig jaar commerciële ervaring kennen uw markt, spreken de taal en brengen mensen in beweging.

Altijd maatwerk

Altijd maatwerk

Onze trainingen, workshops, coachings en presentaties zijn altijd gemodelleerd naar de specifieke bedrijfssituatie en worden volledig aangepast naar je wensen en voorkeuren.