Aansprakelijkheid

Hoewel wij de grootst mogelijke zorgvuldigheid betrachten in de samenstelling en het onderhoud van de op deze website verstrekte informatie, kan 3to1 niet garanderen dat deze informatie compleet, actueel en/of accuraat is. 3to1 aanvaardt dan ook geen aansprakelijkheid voor directe of indirecte schade welke ontstaat door gebruikmaking van, het vertrouwen op of handelingen verricht naar aanleiding van de op deze website verstrekte informatie.

De op deze website verstrekte informatie kan niet worden beschouwd als een juridisch,financieel, fiscaal of ander professioneel advies. Derhalve dienen op grond van deze informatie geen handelingen te worden verricht zonder voorafgaand deskundig advies.

De websites van derden waarnaar op deze website hyperlinks zijn opgenomen, worden niet door 3to1 gecontroleerd, gemaakt en/of onderhouden. 3to1 aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid voor de inhoud van de gelinkte websites.

Google Analytics

Via onze website wordt een cookie geplaatst van het Amerikaanse bedrijf Google, als deel van de “Analytics”-dienst. Wij gebruiken deze dienst om bij te houden en rapportages te krijgen over hoe bezoekers de website gebruiken. Google kan deze informatie aan derden verschaffen indien Google hiertoe wettelijk wordt verplicht, of voor zover derden de informatie namens Google verwerken. Wij hebben hier geen invloed op. Wij hebben Google niet  toegestaan de verkregen analytics informatie te gebruiken voor andere Google diensten.

De informatie die Google verzamelt wordt zo veel mogelijk geanonimiseerd. Uw IP-adres wordt nadrukkelijk niet meegegeven. De informatie wordt overgebracht naar en door Google opgeslagen op servers in de Verenigde Staten. Google stelt zich te houden aan de Safe Harbor principles en is aangesloten bij het Safe Harbor-programma van het Amerikaanse Ministerie van Handel. Dit houdt in dat er sprake is van een passend beschermingsniveau voor de verwerking van eventuele persoonsgegevens.”

Lees het privacybeleid van Google voor meer informatie, alsook het specifieke privacybeleid van Google Analytics.

Auteursrecht en intellectueel eigendom

Deze website en de inhoud daarvan is beschermd door het auteursrecht en andere intellectuele eigendomsrechten. Behoudens voor persoonlijk en niet-commercieel gebruik mag niets van deze website of de inhoud daarvan worden verveelvoudigd, opgeslagen in een geautomatiseerd gegevensbestand, of openbaar gemaakt, in enige vorm of op enige wijze, hetzij elektronisch, hetzij mechanisch, door fotokopieën, opnamen of op enige andere manier, zonder voorafgaande toestemming van 3to1.

Voor alle originele content, geproduceerd door 3to1, Harro Willemsen of Arjo Bunnik, die is gepubliceerd op een externe website zoals YouTube, Linkedin, Facebook, Twitter, Tumblr, Verkopersonline, salesvlog, geldt: de inhoud hiervan is beschermd door het auteursrecht en andere intellectuele eigendomsrechten. Behoudens voor persoonlijk en niet-commercieel gebruik mag niets van deze website of de inhoud daarvan worden verveelvoudigd, opgeslagen in een geautomatiseerd gegevensbestand, of openbaar gemaakt, in enige vorm of op enige wijze, hetzij elektronisch, hetzij mechanisch, door fotokopieën, opnamen of op enige andere manier, zonder voorafgaande toestemming van 3to1.

Overnemen of herplaatsen van content

U mag artikelen, salestips, whitepapers en columns van deze website of blog geheel of gedeeltelijk overnemen, onder de volgende drie voorwaarden:
1. Bronvermelding
Vermelding van de bron, te weten naam auteur, jaar van verschijnen en een werkende link naar het artikel, column of blogpost. Voor meer informatie over bronvermelding is dit artikel op Wikipedia nuttig om te lezen.
2. Tekstvermelding
U noteert de volgende tekst bij het artikel: “3to1 Sales Artist. Trainingen, Workshops, Presentaties, Coaching en Maatwerk”
3. E-mail bij plaatsing
Stuur een e-mail met daarin de gegevens hoe en waar een artikel, column of blogposting is overgenomen.

Twijfel?
Stuur ons een e-mail als u twijfelt bij het overnemen.