Beurstraining

Een geïnspireerd en goed voorbereid beursteam

Deelname aan beurzen is voor veel organisaties nog steeds een belangrijke manier om zich te presenteren aan de markt, producten of diensten te introduceren en in contact te komen met bestaande klanten en nieuwe leads. Uiteraard steekt u veel tijd, moeite en geld in een mooie stand, maar de cruciale schakel om van uw beursdeelname een succes te maken is de kwaliteit van uw beursbemanning. Ze hebben specifieke kennis en unieke vaardigheden nodig voor beursdeelname: professioneel en proactief bezoekers aanspreken, binnen korte tijd scherp kunnen kwalificeren, commerciële prioriteiten stellen, snel op een hoffelijke manier afscheid nemen van ongewenste bezoekers en uiteraard een perfecte gastheer of gastvrouw spelen.

Een krachtige beurstraining van 3to1 is de beste investering om te komen tot een  geïnspireerd en optimaal voorbereid team met een heldere doelstelling. Verhoog uw beursrendement door uw medewerkers de juiste kennis en vaardigheden mee te geven, om te komen tot meer contacten, meer en betere leads, die leiden tot meer opdrachten.

Na het succesvol voltooien van de training zijn de deelnemers:

Uw beursbemanning kent alle beursdoelstellingen, weet waar alles ligt, hoe alles werkt, waar ze moeten zijn en wat de eigen taken inhouden
Een breed scala aan specifieke beursgerichte commerciële en communicatievaardigheden worden ingezet
Het percentage succesvolle en positieve gesprekken stijgt sterk, omdat met de juiste strategie potentiële klanten benaderd worden.
Uw mensen kwalificeren krachtiger en effectiever tijdens de relatief korte beursgesprekken, waardoor het rendement sterk zal stijgen
Uw beursbemanning weet welke relaties de beurs gaan bezoeken en hoe zij op de beste manier gastvrij en klantgericht ontvangen moeten worden
Ze werken goed samen als team, kennen alle taken en verantwoordelijkheden van elkaar en kunnen deze gemakkelijk overnemen

In-company programma, flexibel van opzet

De training beursbemanning is flexibel van opzet en duurt een tot anderhalve dag, afhankelijk van uw persoonlijke wensen, ambities en de huidige ervaring van het beursteam. Het in-company programma is modulair opgebouwd en wordt gemodelleerd naar uw eigen unieke bedrijfssituatie.

Uitdagend en intensief

Met uitdagende oefeningen, casussen en praktische werkvormen wordt hard gewerkt aan het opbouwen aan nieuwe set methoden en vaardigheden, specifiek voor beursdeelname. Tijdens de  training werken de deelnemers aan intensieve praktijkopdrachten. Hierdoor heeft het trainingsprogramma een directe en grote impact op het gedrag, kennis en attitude van de deelnemers.

Voor wie?

Deze training is voor commerciële professionals en ondersteunende medewerkers, die binnenkort als beursbemanning worden ingezet en hun vaardigheden en kennis willen versterken, bijvoorbeeld:

 • Account managers
 • Sales engineers
 • Gastheren en gastvrouwen
 • Business developers
 • Ondersteunend commercieel personeel

Inhoud

Alle belangrijke onderwerpen en thema’s van professionele business-to-business beursdeelname komen aan bod, waaronder:

 • Opbouwen van een succesvol commercieel beursproces
 • Ontwikkelen van een overtuigende salespropositie en casestories
 • Doelgericht en proactief potentiële klanten benaderen
 • Effectief interesse opwekken, Scherp kwalificeren en vervolgafspraken creëren
 • Krachtige communicatievaardigheden bij beursdeelname

Praktische informatie

Een complete in-company maatwerk training, in zijn geheel aangepast naar uw specifieke wensen, eisen en unieke bedrijfssituatie:

 • Business to Business omgeving
 • Een tot anderhalve dag, modulair opgebouwd
 • Groepen van vier tot twintig deelnemers
 • MBO-HBO niveau
 • Certificaat na afronding

Speciale wensen

Wij hebben ook een korte workshop ontwikkeld voor beursbemanningen, kijk hier voor meer informatie.
Wij leveren volledig maatwerk, ook wat betreft de locatie van de training. Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.
Wij kunnen het programma zo aanpassen dat wij eerst aan de slag gaan met de minst ervaren deelnemers, waarbij later de meer ervaren mensen kunnen instromen.

Een greep uit onze klantenportefeuille