Meer omzet halen via social media

Social media zijn de meest veranderlijke en dynamische online tools die er zijn. Platforms als Facebook, Instagram en LinkedIn veranderen voortdurend. Nieuwe features volgen elkaar in snel tempo op en aan de algoritmes wordt flink gesleuteld. Het vergt dan ook veel kennis en tijd om zakelijk rendement te halen uit social media.

Tijdens deze workshop gaan we aan de slag om jouw social media strategie op orde te krijgen. We staan stil bij je verhaal en hoe je deze onder de aandacht brengt van de juiste doelgroep. Is het nodig om op alle social media actief te zijn of ga je focus aanbrengen in je activiteiten? Op welke wijze kun je meten of al jouw inspanningen daadwerkelijk wat opleveren?

In deze workshop word je meegenomen in de wereld van social media. Deelname zorgt ervoor dat je alles weet om via social media je doelstellingen te realiseren. Het verhogen van je websiteverkeer, het aantrekken van nieuwe leads of de realisatie van directe verkopen.

Informatie aanvragen

Doelen en resultaten

Je bent op de hoogte van de laatste social media trends en weet hoe je de nieuwste features kunt inzetten voor jouw organisatie.

Je kent de tools waarmee je tijd bespaart op social media en weet hoe je effectief en efficiënt je doelstellingen kunt bereiken.

Je weet hoe je de juiste doelgroep kunt bereiken, zodat je niet met hagel hoeft te schieten.

Je weet hoe je je bedrijfspagina als visitekaartje wegzet. Je kent de vijf gouden tips waarmee je je onderscheidt van je concurrenten.

Je weet wat je doelstellingen zijn en kunt met behulp van de juiste tools meten wat je social media inzet je oplevert.

In-company programma, flexibel van opzet

De workshop Actief met social media is flexibel van opzet en duurt 2 tot 4 uur, afhankelijk van uw persoonlijke wensen, ambities en de huidige ervaring van de deelnemers. De workshop kan ook onderdeel uitmaken van een business development training of kan ook onderdeel uitmaken van een uitgebreider workshopprogramma.

Voor wie?

De workshop is gericht op medewerkers binnen uw bedrijf, die verantwoordelijk zijn voor uw (online) marketing, acquisitie en business development, zowel in een managementrol als in een uitvoerende functie.  De workshop is geschikt voor zowel een kleine als een grote groep mensen.

Facts & figures

Speciale wensen

Al onze workshops worden op maat gemaakt. Tijdens de intake brengen we uw wensen en doelen in kaart, zodat we ze in het programma kunnen verwerken.

Onze workshops zijn uitermate geschikt voor uw netwerkbijeenkomst, seminarprogramma, congres of klantendag. Neem contact op voor meer informatie.

Het programma is dusdanig opgezet dat alle deelnemers een leerzame, leuke en nuttige ervaring opdoen.

Een greep uit onze klantenportefeuille