Iedere organisatie heeft een groot onbenut verkooppotentieel. Vakspecialisten (ook wel inhoudelijke specialisten genoemd) kunnen namelijk een grotere commerciële bijdrage leveren aan het resultaat van een organisatie dan de meeste ondernemers en managers denken. De meest voorkomende vakspecialisten zijn servicemonteur, technisch of juridisch adviseur, helpdeskmedewerker, consultant of administratief medewerker. Zij hebben allen veelvuldig contact met prospects of klanten, ze komen op locatie van de klant of leveren ondersteuning en advies via telefoon, e-mail of chat. Door het intensieve contact dat ze hebben met klanten, kunnen ze dus een waardevolle bron van informatie zijn en ideeën hebben voor het commerciële team en de rest van de organisatie. Door als organisatie een drietal stappen te nemen kun je een gestage stroom extra leads, cross selling kansen en commercieel nuttige informatie op gang brengen.

Bekijk onze video over commerciële vakspecialisten en download het bijbehorende e-book.

Op zoek naar meer nuttige video’s?

3to1 publiceert regelmatig nieuwe video’s met tips, technieken, fun, inspiratie en ideeën op het gebied van verkoop, marketing, management, training en presenteren. Abonneer je hieronder direct op ons YouTube kanaal.

Abonneer je op ons YouTube kanaal

Commerciele vakspecialisten

Wat moet je doen om het eBook te downloaden?

Het enige wat we vragen is om een paar gegevens achter te laten, daarna heb je direct toegang.  Succes met het commerciëler optreden van alle vakspecialisten. Laat die leads, complimenten, cross-selling orders en nuttige informatie maar komen!