De kracht van uw organisatie zit in uw mensen

Uw mensen zijn het belangrijkste verkoopargument van uw organisatie.  Zij geven gericht advies aan klanten, signaleren verkoopkansen en cross-selling mogelijkheden en sluiten indien mogelijk de opdracht direct af. Daarbij houden ze de beste deal voor de klant en de eigen organisatie in het oog. Ze hebben up-to-date kennis van producten, procedures en van de positie van de eigen organisatie in de markt. Uiteraard lossen ze klachten en problemen professioneel en klantgericht op.  3to1 heeft de verkoop- en klanttevredenheidsresultaten van tientallen organisaties sterk verbetert, door een gerichte verkoop- en servicestrategie en een bijbehorend trainingsprogramma te helpen ontwikkelen en uitvoeren.

De kracht van een uitgebreide intake

Voordat we aan de slag aan hebben we een uitgebreide intake en voorbereiding achter de rug, waarbij we de belangrijkste processen in kaart hebben gebracht en met alle leidinggevenden en medewerkers hebben gesproken.

Aansluiten bij bestaande kennis

Wat uw mensen al weten hoeven we niet meer te leren, dus sluiten we aan bij alle bestaande kennis. We leggen de lat op de juiste hoogte, waardoor uw verkoop- en baliemedewerkers de juiste uitdaging krijgen.

Ons aanbod in trainingen voor Retailverkopers en Baliemedewerkers.

Training retail verkoop

Het trainingsprogramma voor retailverkopers van 3to1 zorgt voor meer omzet door een proactieve klantbenadering, meer cross-selling door het signaleren van extra verkoopkansen en een hogere klanttevredenheid door een persoonlijke benadering

Training baliemedewerkers

De effectieve praktijktraining voor baliemedewerkers van 3to1 geeft uw mensen de kennis en vaardigheden om klantgericht, professioneel en gastvrij op te treden. Ze staan steviger in de schoenen en handelen klachten soepeler af

Ik wil een afspraak

Investeren in uw mensen is investeren in een beter verkoop- en serviceresultaat

U wilt de beste partij inschakelen die uw mensen direct weten te raken, te motiveren en te stimuleren. 3to1 combineert 20 jaar ervaring in verkoop en service met de beste trainingsmethoden.
Ik wil een afspraak