Scherp de kennis en vaardigheden van uw Sales Team aan

De kwaliteit van uw mensen bepaalt de kwaliteit van uw organisatie. Uw klanten verwachten professionele gesprekspartners van hoog niveau, die proactief meedenken om de beste business deals te kunnen maken. Dit vraagt up-to-date kennis en vaardigheden van uw sales mensen.  De in-company sales trainingen van 3to1 voor binnen- en buitendienst dagen uw mensen uit het maximale uit zichzelf te halen. Of het nu gaat om hoogstaande business to business acquisitie, challenging solution selling of professionele sales support, 3to1 heeft de perfecte sales training voor u.

De nieuwste inzichten

De sales trainingen van 3to1 zijn fris en nieuw, gebaseerd op het meeste recente onderzoek, waarbij de ontwikkeling van de sales persoon zelf centraal staat.

Aansluiten bij bestaande kennis

Wat uw mensen al weten hoeven we hun niet meer te leren, dus sluiten we aan bij alle bestaande kennis. We leggen de lat op de juiste hoogte, waardoor uw sales mensen de juiste uitdaging krijgen.

Ons aanbod in trainingen voor Sales Teams:

Training Solution Selling

Uw mensen komen tegenwoordig niet meer weg met een ouderwetse verkoopmethode. Klanten verwachten een commerciële professional, die volledig op de hoogte is van de business, de markt en de uitdagingen waarvoor hij staat. De klant wil uitgedaagd en verrast worden met nieuwe, zinvolle informatie, ideeën en methoden. De training Solution Selling legt hiervoor het fundament.

Training Actieve acquisitie

Bent u ook moe van het bedroevend lage rendement op alle acquisitie inspanningen? Is koude acquisitie nog steeds de belangrijkste manier om nieuwe klanten te vinden? Dan is het tijd voor een nieuwe geïntegreerde acquisitie aanpak, waarin op slimme wijze een breed scala aan offline en online tools wordt ingezet. Vind meer leads en betere leads op efficiënte wijze met de training Actieve Acquisitie.

Training Sales Support

De verkoopondersteunende rol is van levensbelang voor de continuïteit en ontwikkeling van een organisatie. Belast met dagelijks klantcontact, uitwerken van opdrachten en offertes, oplossen van problemen en beantwoorden van vragen. Hiervoor zijn veel commerciële en communicatieve vaardigheden nodig, die in de training Sales Support worden geleerd en getraind.

Ik wil een afspraak

Investeren in sales training is investeren in meer rendement

De presentaties van uw sales team kunnen beter, dat weet u. Nu nog een partij vinden die uw mensen direct weet te raken, te motiveren en te stimuleren. 3to1 combineert twintig jaar verkoopervaring met de beste trainingsmethoden.
Ik wil een afspraak