Haal het maximale rendement uit al uw klantcontact

Producten en diensten onderscheiden zich vrijwel niet meer van elkaar. Uw commerciële mensen maken het verschil. Zij moeten niet alleen waarde communiceren maar vooral waarde toevoegen. De benadering, aanpak en uitvoering van een commercieel traject is voor elke klant uniek. Hiervoor is een breed pakket aan vaardigheden nodig.

Daarom training van 3to1

Het commerciële vak is de laatste tien jaar sterk veranderd – 3to1 integreert de laatste inzichten en nieuwste technieken in haar trainingen. Praktijktrainers met zelf minstens twintig jaar commerciële ervaring kennen de markt, spreken uw taal en brengen uw mensen in beweging.
U wilt een scherp trainingsprogramma waarin de concrete verbetering van het gedrag, houding, kennis en vaardigheden van uw mensen centraal staat. Training is een investering die u snel terugverdient met meer omzet, winst en tevreden klanten.
Voor, tijdens en na een trainingsprogramma dragen wij effectieve coachingstools en werkvormen aan, waarmee u alle leermomenten van uw mensen kunt helpen borgen in de praktijk.

Commerciële training voor vier doelgroepen

Sales teams

Trainingen op het gebied van Solution Selling, Actieve Acquisitie en Sales Support

Balie en winkel

High impact training voor verkopers in de retail en klantgerichtheid voor baliemedewerkers

Beursbemanning

De beste voorbereiding voor uw vakbeurzen: strategie en training voor uw standbemanning

Inhoudelijke porfessionals

Verkoop- en netwerkvaardigheden voor niet-verkopers (inhoudelijke professionals)

Onze historie

0
Klanten
0
Deelnemers
0
Trainingsuren
0
Meer omzet